Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige verdacht van verkrachting bejaarde

Een 22-jarige verpleegkundige is gearresteerd op verdenking van het verkrachten van een hoogbejaarde patiënte.
Verpleegkundige verdacht van verkrachting bejaarde

De verdachte is werkzaam bij het Atrium Medisch Centrum in Heerlen. De verpleegkundige uit Heerlen zou de vrouw, die in ieder geval boven de 80 jaar oud is, op 16 december hebben verkracht. Dat meldt Dagblad De Limburger.

'Grote schok'
In verband met privacy van het slachtoffer en de verdachte kan een woordvoerster van het openbaar ministerie (OM) verder geen inhoudelijke informatie geven over de zaak. Een voorlichter van het Atrium reageert in De Limburger: 'De aanklacht is verschrikkelijk. Maar we weten niet of het gebeurd is. De beschuldiging ligt er en nu moet de rechter toetsen of deze terecht is. Dat neemt niet weg dat het een grote schok is. De beschuldiging is fors.'

Non-actief
De 22-jarige verpleegkundige is hangende het onderzoek op non-actief gesteld door het Atrium. Hij moet waarschijnlijk op 17 april voor de rechtbank in Maastricht verschijnen.

Dagblad De Limburger
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

2 reacties

 • no-profile-image

  anoniem

  Het OM verteld wel vaker niet de waarheid!
  Politie en jusitie weten de realiteit maar geven dat niet bloot. Omdat zelfverheerlijking en ego hoger op het lijstje staat als de waarheid!

  De verpleger van het atrium is ONSCHULDIG! Dit allen zou binnen enkele seconden hebben moeten plaastsvinden, midden op de afdelingen van een druk ziekenhuis.

  Dit had alle verpleegkundige kunnen gebeuren!

 • no-profile-image

  jolanda

  de werkelijkheid is heel anders als dat de media beweerd.....die jonge is een goede vriend van mij en de media blaas graag op!

Of registreer je om te kunnen reageren.