Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gezond de lente in

De organisatie Nationale Gezondweek heeft zaterdag 21 maart, de eerste lentedag, uitgeroepen tot begin van de Nationale Gezondweek. Ze roept Nederlanders op meer te bewegen, minder alcohol te drinken, af te vallen en gezonder te eten.
Gezond de lente in

De aftrap vindt plaats in het Amsterdamse Vondelpark. De organisatie raadt mensen aan vaker de fiets te pakken en de auto te laten staan; vaker de trap te nemen in plaats van de lift en vrienden te vragen om samen te sporten. Dan is het moeilijker om thuis te blijven.

Eet- en beweegschema
Op de website van de Nationale Gezondweek kunnen belangstellenden zich aanmelden, zodat ze hun prestaties nauwkeurig kunnen bijhouden. Deelnemers krijgen een eetschema en een beweegschema. Daarnaast kunnen ze familie en vrienden uitnodigen om ook deel te nemen.

Nationale Gezondweek

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.