Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Placenta zorgt voor gezond haar

De bijzondere trends volgen elkaar op in beautyland. Eerst blijkt sperma effectief in de bestrijding tegen rimpels, nu blijkt dat placenta's van dieren je haren laten glanzen.
Placenta zorgt voor gezond haar

Volgens fans van het beautymerk Hask Placenta is deze conditioner een echt wondermiddel. Het zou zo goed zijn voor je haar omdat het natuurlijke, voedende ingrediënten bevat.

Diervriendelijk
Het beautymerk verwerkt daarom proteïnes uit dierlijke placenta's in een conditioner voor je haar. Het zou een wondermiddel zijn dat beschadigde lokken herstelt en weer doet glanzen. Volgens de fabrikanten is het een milieuvriendelijk product, want het is niet getest op dieren. Ook raken tijdens het productieproces geen dieren gewond. Of het wondermiddel ook echt een hit gaat worden is niet zeker. Veel vrouwen worden namelijk afgeschrikt door het idee van placenta op je haar te moeten smeren. Je kunt de producten hier bestellen.

HLN.be
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

5 reacties

 • no-profile-image

  tries

  wanner houd het op belachelijk!!zwangersschaphormonen om af te vallen placenta's in je haar!!volgende keer een embrio voor betere ogen??

 • no-profile-image

  Marjon

  het moet niet gekker worden....
  wie weet wat we volgend jaar op ons haar gaan smeren.

 • no-profile-image

  Mariette

  Dat ze daar NU pas mee komen zeg.... het is toch al algemeen bekend dat tijdens je zwangerschap je haar beter zit, mooier is, en je meer haar hebt..!
  Niet voor niks zit het na de zwangerschap een stuk minder goed, kun je er niks mee en lijkt het of je haar uitvalt..

 • no-profile-image

  annamay

  van bier ook zeggen ze

 • no-profile-image

  Heleen48

  Van je haar borstelen gaat het ook glanzen.

Of registreer je om te kunnen reageren.