Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ziekenhuis Hengelo sluit operatiekamers

Het ziekenhuis in Hengelo heeft operatiekamers moeten sluiten wegens mankementen aan het klimaatsysteem.
Ziekenhuis Hengelo sluit operatiekamers

Daardoor is de steriliteit van de lucht niet gegarandeerd, aldus RTV Oost. Het OK-complex was net nieuw. Het probleem werd gisteren aan het eind van de dag ontdekt toen iemand vond dat het papier 'klammig' aanvoelde. Daarop is direct het OK-programma gestopt. Alle operaties zijn uitgesteld. Spoedoperaties zullen in het ziekenhuis in Almelo plaatsvinden, de andere locatie van Ziekenhuisgroep Twente. De oorzaak van het probleem is mog niet bekend, op dit moment voert het ziekenhuis een technisch onderzoek uit.

RTV Oost
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.