Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Zelfdoding in ziekenhuis door personeelslid

Alle voor vandaag geplande operaties op de locatie GZG van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn geschrapt, nadat vanochtend rond zeven uur een OK-medewerker dood is aangetroffen in het operatiecentrum van het Bossche ziekenhuis.
Zelfdoding in ziekenhuis door personeelslid

Het operatiecentrum is de afdeling van het ziekenhuis waar zich de operatiekamers bevinden. ‘Vanwege de schrik onder de medewerkers hebben we besloten om de voor vandaag geplande operaties niet door te laten gaan’, zegt een woordvoerster van het ziekenhuis. Spoedeisende operaties worden wel uitgevoerd.

Collega's
De dood van de medewerker is volgens de woordvoerster een geval van zelfdoding. Die gebeurde niet in een operatiekamer zelf. De collega's van de overleden ziekenhuismedewerker worden bijgestaan door maatschappelijk werkers en -verzorgers.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.