Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Lucia de B. verschijnt morgen weer voor rechter

Lucia de B., veroordeeld tot levenslang voor (poging tot) moord op ziekenhuispatiënten, wordt mogelijk vrijgesproken. Dit meldt het ANP.
Lucia de B. verschijnt morgen weer voor rechter

De B. verschijnt morgen voor het gerechtshof in Arnhem. Na jaren van aanvullend onderzoek naar de overlijdensgevallen die aanvankelijk als moord zijn bestempeld, is het mogelijk dat De B. volgende maand wordt vrijgesproken.

Altijd ontkend
Lucia zelf heeft altijd ontkend dat de ernstig zieke kleine kinderen en ouderen door haar toedoen (bijna) zijn overleden. In december 2001 werd ze gearresteerd en vastgezet. Sinds april 2008 is ze uit het gevang; ze werd vrijgelaten in afwachting van de beslissing van de Hoge Raad over herziening van haar rechtszaak.


Door: redactie Nursing

Abonneren
Behoefte aan meer verdieping? Word nu abonnee van Nursing.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.