Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

'Vrouwen zijn veel armer dan mannen'

Mensen met de laagste inkomens zijn in twee derde van de gevallen vrouw. Van de 10 procent rijkste Nederlanders is 85 procent van het mannelijk geslacht.
'Vrouwen zijn veel armer dan mannen'

De organisatie van de Internationale Vrouwendag schrijft dat bij de uitnodiging voor de Annie Romein-Verschoorlezing die donderdag wordt gehouden in Leiden. Gisteren was het officieel Internationale Vrouwendag.

Femke Halsema
Dinsdag komt de Engelse schrijfster Lisa Appignanesi naar Groningen om daar de Aletta Jacobslezing te houden. Bij de Annie Romein-Verschoorlezing is dit jaar fractievoorzitter Femke Halsema van GroenLinks in de Tweede Kamer gastspreker. Zij zal het thema verder uitwerken.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.