Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe zoekmachine voor dementiehulpmiddelen

Via de nieuwe zoekmachine www.moderne-dementiezorg.nl vind je een keur aan hulpmiddelen voor mensen met dementie.
Nieuwe zoekmachine voor dementiehulpmiddelen

In 42 afzonderlijke webpagina’s worden vele uiteenlopende hulpmiddelen omschreven, van GPS-apparatuur tot reminiscentiemateriaal, van aangepaste telefoons tot tilliften, levensboek tot dementieklok. Bij ieder hulpmiddel wordt ook de financiering toegelicht. De zoekmachine is zowel bedoeld voor familieleden als voor zorgverleners.

Meer informatie over dementie
Naast de zoekmachine naar hulpmiddelen bij dementie, staan op de website ook ruim 150 korte films over dementiezorg, informatie over congressen en diverse publicaties over dementiezorg. Moderne-dementiezorg.nl bevat tevens een groot aantal links naar andere dementiewebsites.

De website www.moderne-dementiezorg.nl is een initiatief van zorginnovatiebureau DAZ.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.