Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Noorderpoort Groningen beste mbo-v

In de Keuzegids 2010 MBO-studies scoren de opleidingen Verpleegkunde van het Noorderpoort in de landelijk afgenomen ‘kwaliteitstest beste opleidingen’ het hoogst.

Van de 36 roc’s waar de kwaliteitstest is afgenomen presteert het Noorderpoort met haar opleidingen Verpleegkunde ver boven het landelijk mbo-gemiddelde. Met name op het gebied van competenties, faciliteiten, stage en veiligheid scoren deze opleidingen erg hoog.

Beste stages
Het Noorderpoort  onderscheidt zich met uitstekende faciliteiten, bijvoorbeeld prima mogelijkheden om rustig te studeren. Daarnaast vermeldt het rapport dat je voor een geslaagde stage in het Noorden het best naar het Noorderpoort kunt gaan.
Noorderpoort opleidingen Verpleegkunde worden aangeboden op scholen in Groningen, Assen, Stadskanaal, Appingedam en Winschoten.

Noorderpoort College
Door: redactie Nursing

Abonneren
Wil je meer achtergrondinformatie? Word nu abonnee van Nursing.

Redactie Nursing.nl

4 reacties

 • no-profile-image

  Klaske

  Hoi.
  Ik zat ook om het ROC menso alting. Dit was een goede school en we kregen wekelijks anatomie fysiologie en griekse en latijnse benamingen waren een must! Van mede studenten tijdens stage heb ik vernomen dat dit op het noorderpoort niet het geval is, dus wat nou beste mbo-v opleiding.....

 • no-profile-image

  Gerla

  Op het ROC Menso Alting in Groningen kreeg ik wekelijks anatomie/fysiologie. Hier hadden we ook toetsten van. Verder was de opleiding erg gestuctureerd vormgegeven. Kortom, een goede opleiding!

 • no-profile-image

  Dineke

  Ook ik volg mijn opleiding op het Noorderpoort College in Groningen. Hier heb ik wel Griekse/Latijnse benamingen moeten leren. Anatomie & Fysiologie heb ik ook niet veel gehad. Maar door zelfstudie heb ik hier geen problemen mee gehad. Ik heb mijn opleiding nu bijna afgerond. En ben over het algemeen tevreden over de opleiding.

 • no-profile-image

  suuz

  Met het bovenstaande artikel ben ik het niet helemaal eens.
  We hadden weinig anatomie en fysiologie, geen Griekse benamingen. Hier loop je wel tegen aan. Dit ook meerdere malen aangegeven maar wordt niks mee gedaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.