Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

IC Gelre Apeldoorn weer volledig in gebruik

De intensive care van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn is weer volledig in gebruik. De afdeling werd vorige week uit voorzorg gesloten nadat er in korte tijd vier patiënten besmet waren geraakt met de Aspergillusschimmel.
IC Gelre Apeldoorn weer volledig in gebruik

Na uitvoerig onderzoek afgelopen week bleek dat de bron van de Aspergillusinfecties zich niet in het ziekenhuis bevond.

Patiënten overgeplaatst
Afgelopen maandag werd de IC alweer in gebruik genomen. Patiënten die tijdelijk in het operatiekamer complex van het ziekenhuis werden behandeld zijn toen terugverhuisd. Dinsdagmiddag zijn de patiënten die tijdelijk in andere ziekenhuizen verbleven overgeplaatst naar de IC in Apeldoorn.

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.