Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

App geeft info over infectiepreventie

Met de nieuwe app InfectionGuide voor de iPad en iPhone hebben verpleegkundigen altijd de meest actuele informatie over de noodzakelijke maatregelen bij een infectieuze patiënt beschikbaar.
App geeft info over infectiepreventie

InfectionGuide is een medische app voor iPad en iPhone. Het biedt directe toegang tot up-to-date kennis over ziekteverwekkers en infectieziekten. Hiermee kan direct antwoord worden gegeven op de praktische vragen van de werkvloer. 

Isoleren 
Ziektebeeld, besmettingsweg, isolatiemaatregelen, eventuele bijzonderheden en behandeling zijn snel en eenvoudig op te zoeken. De app kost 8,99 euro. Voor het vullen met informatie hebben de initiatiefnemers zich ondermeer gebaseerd op de richtlijnen van de Werkgroep Infectiepreventie en informatie van de RIVM. Als je de app opent, verschijnt er een alfabetische lijst van alle bekende infectieziekten én van de ziekteverwekkers die deze ziekten veroorzaken. 

Je kunt de app hier downloaden 

Medical Facts

 

 

 

 

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.