Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Opnamestop MST deels opgeheven

Het Medisch Spectrum Twente heft de opnamestop voor de chirurgische verpleegafdeling A5 opgeheven. De opnamestop voor afdeling C3 blijft gelden.

Zondag werd een opnamestop afgekondigd voor de verpleegafdelingen, omdat een patiënt besmet was met MRSA. De testuitslagen die vandaag zijn ontvangen van het streeklaboratorium Twente Achterhoek, hebben geen nieuwe positieve gevallen aan het licht gebracht.

Maatregelen
Enkele kweken waren vandaag nog niet afgerond. Zodra de definitieve uitslagen hiervan beschikbaar zijn, neemt het ziekenhuis een besluit over de opnamestop van de verpleegafdeling C3. De aangescherpte hygiënemaatregelen blijven uit voorzorg nog van kracht. Dat meldt het ziekenhuis op haar website.


Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.