Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Patiënt in ziekenhuis aangevallen

In een Tilburgs ziekenhuis afgelopen donderdagmiddag een 40-jarige patiënt op zijn kamer door drie vrouwen aangevallen. Het trio kwam verhaal halen omdat hij tijdens de Tilburgse kermis een dochter van één van hen zou hebben mishandeld.
Patiënt in ziekenhuis aangevallen

De patiënt werd aangevallen met een knuppel en probeerde met zijn infuusstandaard de klappen af te weren, meldt de politie Tilburg. Verder werd de patiënt ook bedreigd met een naar later bleek neppistool. Verplegend personeel en beveiligers hebben de vrouwen van 41, 57 en 60 jaar overmeesterd. De vrouwen zitten nog vast. De man lag in het ziekenhuis vanwege een verkeersongeluk.

Vechtende vrouwen
Op Roze Maandag op de Tilburgse Kermis zou de man enkele vechtende vrouwen uit elkaar gehaald hebben. Volgens de vrouwen had een van hun dochters door toedoen van de man ernstige verwondingen aan haar oor opgelopen. De politie trof bij de vrouwen een speelgoedpistool, een wapenstok, een zakmes en een busje pepperspray aan.

Bekijk ook het dossier Agressie op Nursing.nl.

Zorgvisie
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.