Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing wenst je fijne feestdagen

In verband met de feestdagen zal het tijdelijk iets rustiger zijn op de site. Maar heb je het altijd razend druk en kom je nu pas toe aan bijlezen, dan kun je de komende dagen je hart ophalen.

December staat altijd in het teken van jaarlijstjes, dus ook op Nursing.nl. Ben je bijvoorbeeld niet heel erg benieuwd naar de meest gelezen berichten van dit jaar? En de meest gelezen weblogs? Deze week vind je ze op onze site.

Leren en loopbaan
In het dossier Leren en Loopbaan lees je alles over je carrière. Je vindt er sollicitatietips, handige weetjes wat betreft vakantiedagen en nog veel meer. Ook is er een sectie Studenten waar je de blogs van student Quinten nog eens op je gemak na kunt lezen.

Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.