Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Kankercentrum onderzoekt gebruik palliatieve richtlijnen

Het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) gaat een grootschalig onderzoek doen naar het gebruik van oncologische en palliatieve richtlijnen en de consultatiedienst palliatieve zorg.
Kankercentrum onderzoekt gebruik palliatieve richtlijnen

Het IKNL roept alle zorgverleners werkzaam in de 1e, 2e en 3e lijn op om mee te werken.

Oncologische en palliatieve richtlijnen
Met het onderzoek wil het IKNL inzicht krijgen in hoeverre zorgverleners de oncologische en palliatieve richtlijnen kennen, accepteren en daadwerkelijk toepassen in de dagelijkse praktijk. Ook willen ze weten hoeveel mensen gebruikmaken van de consultatiedienst palliatieve zorg en hoe tevreden zij hierover zijn.

Meedoen?
Dus werk je veel met oncologische en/of palliatieve patiënten, vul dan de vragenlijst in. De resultaten worden in april 2013 verwacht.

IKNL
Door: redactie Nursing


Meer Nursing


Richtlijnen en protocollen
Op deze pagina proberen we de laatste richtlijnen voor je bij te houden. Heb je een tip? Mail marloes.oelen@reedbusiness.nl
Ga naar de pagina verpleegkundige richtlijnen en protocollenNursing experts
Collega's die weten waar ze het over hebben, die de diepte ingaan. Paul, Annelies en Henri zijn ieder op hun eigen vakgebied experts. Iedere zes weken plaatsen zij een nieuwe vakinhoudelijke blog over hun werk. Zo blijf je bij!
Ga naar de Nursing Experts


Leren en loopbaan
In de sectie Leren en Loopbaan lees je de leukste artikelen over je carrière, salaris, onderhandelen werken in de nacht en agressie.
Lees meer.

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.