Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

App Zorgportfolio gelanceerd

Er is een nieuwe App verschenen waarmee je toegang hebt tot je Zorgportfolio.
App Zorgportfolio gelanceerd

Hiermee heb je ook op je smartphone toegang tot je gegevens. De Zorgportfolio App heeft de volgende mogelijkheden: inzage van ingevoerde gegevens, toegang tot portfolio verlenen aan derden, inzage welke gemachtigden de portfolio bekijken en hoe vaak.

Zorgportfolio
Met het digitaal Zorgportfolio kun je je deskundigheidsontwikkeling bijhouden en tonen aan (toekomstige) werkgevers. Ook is het een hulpmiddel bij het voorbereiden van functionerings- en/of beoordelingsgesprekken. 

Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen
Door: redactie Nursing

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.