Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing.nl ingrijpend vernieuwd

Na een grondige restyling van het blad is nu de website voor verpleegkundigen in Nederland, Nursing.nl, ingrijpend veranderd. Vanaf vandaag zijn ook de websites voor verzorgenden (TvV) en verpleegkundig experts (TvZ) te vinden op deze website.
Nursing.nl ingrijpend vernieuwd
Foto: Arno Massee

'En dat is niet zonder reden', zegt Alexia Hageman, algemeen hoofdredacteur verpleging en verzorging van Reed Business Media. 'Door drie professionele krachten te bundelen op één website kunnen verpleegkundigen en verzorgenden hun vakkennis optimaal bijhouden. In de vorm van nieuws, blogs, dossiers, richtlijnen en protocollen vinden zij essentiële vakinformatie voor directe toepassing in de praktijk.'

Ontmoeten en discussiëren

Binnen www.nursing.nl hebben de verpleegkundigen (Nursing), verpleegkundig experts (TVZ) en verzorgenden (TVV) wel hun eigen plek voor gespecialiseerde informatie. Maar met de integratie van deze drie grote titels is Nursing een plek geworden waar collega’s uit de zorg elkaar ontmoeten, met elkaar in discussie kunnen gaan en op die manier hun klinische blik verder kunnen verruimen. Alexia Hageman: 'Verpleegkundigen en verzorgenden horen bij elkaar op www.nursing.nl. Want optimale zorg is multidisciplinaire zorg. Bovendien is er in de zorg vaak sprake van overlappende problematiek en dan kun je veel van elkaars invalshoeken leren.'

Nieuwsbrieven

Onlangs zijn ook de afzonderlijke nieuwsbrieven geïntegreerd in één nieuwsbrief voor verpleegkundigen en verzorgenden. 'Dat bleek een goede zet', aldus Alexia Hageman. 'We hebben gezien dat het de verpleegkundige en verzorgende professionals vooral om de inhoud gaat en niet om één specifieke titel.' Wel blijft het volgens haar mogelijk om per doelgroep specifieke nieuwsbrieven te ontvangen, want het blijven natuurlijk wel drie verschillende beroepen. 'Niet alles is voor iedere doelgroep interessant. Verschil moet er blijven bestaan.' De tijdschriften Nursing, TVZ en TVV zijn enige tijd geleden al volledig gerestyled en met deze nieuwe website is de volledige restyling compleet.

We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! Laat het hieronder weten in de reacties.

Nienke Berends

5 reacties

 • Jos Kaldenhoven

  En nog eentje: de eerste reactie blijft ook als eerste reactie staan, terwijl de meeste social media de laatste reactie als eerste vermelden, net als de 'oude' Nursing site. Ook dat is even wennen!

 • Jos Kaldenhoven

  Nog een opmerking: vind de site wel traag....

 • Jos Kaldenhoven

  Het is even wennen, want de website van Nursing was mij erg vertrouwd. Nieuwe design ziet er strak uit. Zal er ongetwijfeld goed mijn weg weer op kunnen vinden!
  Gefeliciteerd!

 • D. Slagter

  Gefeliciteerd. Ziet er goed strak uit.

 • L Wel

  Gefeliciteerd! ziet er goed uit!

Of registreer je om te kunnen reageren.