Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Man grijpt verpleegkundige bij haar keel

Een 43-jarige man is zondagmorgen aangehouden nadat hij een verpleegkundige naar de keel had gegrepen. Ook bedreigde hij een arts met de dood.
Man grijpt verpleegkundige bij haar keel
Foto: stock.xchng

Dat meldt de politie.

De man was door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht omdat hij dacht dat hij vergiftigd was. Ziekenhuismedewerkers hebben diverse onderzoeken bij hem gedaan, waaruit bleek dat hij niet was vergiftigd. Daarom mocht de man naar huis. Hier was hij het kennelijk niet mee eens en hij greep een verpleegkundige bij haar keel. Ook bedreigde hij een arts met de dood.

Ook advocaat geslagen

De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar werd een advocaat opgeroepen, die vervolgens ook werd geslagen door de man. Vanwege de agressieve toestand van de man wordt de zaak vandaag verder opgepakt door de recherche, zo meldt de politie.

Aangifte

De arts en de verpleegkundige hebben aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door de verdachte.

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.