Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wil jij figureren in speelfilm Lucia de B?

Voor de filmproductie ‘Lucia de B’ zoekt de producent verpleegkundigen die willen figureren.
Wil jij figureren in speelfilm Lucia de B?

Lucia de B. gaat over de Haagse verpleegkundige die zes jaar lang onschuldig in de gevangenis zat. In de thriller Lucia de B. probeert de ambitieuze parketsecretaris Judith koste wat kost de seriemoordenares Lucia de B. achter slot en grendel te krijgen. Als dit is gelukt, krijgt Judith aanwijzingen waaruit blijkt dat Lucia onschuldig is. In de film spelen onder andere Ariane Schluter, Sallie Harmsen en Barry Atsma.

Figuranten gezocht!

De producent van de film is op zoek naar verpleegkundigen (ouder dan 24 jaar) die willen figureren in de maanden juni en juli. De opnames zijn door heel Nederland. Je krijgt een onkostenvergoeding van €35,- en kan dus eens meemaken hoe het er op een professionele filmset aan toe gaat.

Inschrijven kan via www.rinkelfilm.com/inschrijven. Vermeld in het vak ‘Wanneer ben je beschikbaar in juni en juli’ ook even dat je via Nursing komt.

Meer informatie? Mail naar figuratie@rinkelfilm.com

Onlangs vertelde Lucia de Berk bij Pauw&Witteman over de verfilming van haar boek. 'Het moet echt een bioscoopfilm worden, we willen geen documentaire maken.' Lees meer

Marloes Oelen

Of registreer je om te kunnen reageren.