Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Medicijnquiz: medicatie bij COPD

Beantwoord de vragen van de medicijnquiz en verdien een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V. De nieuwe medicijnquiz uit Nursing september staat online en gaat deze keer over medicatie bij COPD.
Medicijnquiz: medicatie bij COPD
Foto: Arno Massee

Maak de volledige medicijnquiz over medicatie bij COPD op E-nursing, platform voor online zorgcursussen. Je kunt de toets gratis online maken en zo een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V verdienen. Bij de toets kun je gebruik maken van de informatie uit Nursing maart.
GA DIRECT NAAR DE NIEUWE MEDICIJNQUIZ

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.

Nursing is een uitgave van Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media B.V.
Voorwaarden