Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Medicijnquiz: medicatie bij hypertensie

Beantwoord de vragen van de medicijnquiz en verdien een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V. De nieuwe medicijnquiz uit Nursing juli-augustus staat online en gaat deze keer over medicatie bij hypertensie.
Medicijnquiz: medicatie bij hypertensie
Foto: ANP / Robin van Lonkhuijsen

Maak de volledige medicijnquiz over medicatie bij hypertensie op E-nursing, platform voor online zorgcursussen. Je kunt de toets gratis online maken en zo een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V verdienen. Bij de toets kun je gebruik maken van de informatie uit Nursing juli-augustus. 
GA DIRECT NAAR DE NIEUWE MEDICIJNQUIZ >>>

Medicijnquiz
Iedere maand verschijnt de medicijnquiz in Nursing. Voorgaande quizzen over bijvoorbeeld digoxines, diuretica, norit en slaapmedicatie vind je hier >>>

Marloes Oelen

Of registreer je om te kunnen reageren.