Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Medicijnquiz: medicatie bij pijnbestrijding

Beantwoord de vragen van de medicijnquiz en verdien een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V. De nieuwe medicijnquiz uit Nursing september staat online en gaat deze keer over medicatie bij pijnbestrijding.
foto: Arno Massee
foto: Arno Massee

Maak de volledige medicijnquiz over medicatie bij pijnbestrijding op E-nursing, platform voor online zorgcursussen. Je kunt de toets gratis online maken en zo een accreditatiepunt voor het kwaliteitsregister V&V verdienen. Bij de toets kun je gebruik maken van de informatie uit Nursing september.
>>>GA NAAR DE NIEUWE MEDICIJNQUIZ

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.