Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Prijzen Nursing Challenge zijn bekend!

Win een waanzinnige weekendtrip, een uitgebreid diner in een sterrenrestaurant en cadeaubonnen van bol.com met de Nursing Challenge.
Prijzen Nursing Challenge zijn bekend!

Prijzenpakket voor de winnaar

De winnaar van de Nursing Challenge krijgt een cadeaubon weekendtrip XL inclusief diner ter waarde van € 199,90 en daarbij een cadeaubon van bol.com ter waarde van € 150. Ook krijgt de winnaar een jaar lang onbeperkt e-learning cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen.
De collega's op de afdeling van de winnaar krijgen een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E-Nursing.

2e Prijs

De tweede prijs is een gastronomisch verrassingsdiner bij een MICHELIN sterrenrestaurant met daarbij een cadeaubon van bol.com ter waarde van € 100. En je krijgt drie online cursussen naar keuze bij E-Nursing.

Meer weten over de Nursing Challenge?
Het laatste nieuws over de Nursing Challenge vind je hier >>>

3e Prijs

De derde prijs is een tafel voor twee bij een restaurant naar keuze, inclusief wijn. Ook krijg je een bol.com bon ter waarde van €50,-. Bij E-Nursing kun je bovendien nog twee online cursussen naar keuze maken.

Nursing Challenge is alleen voor abonnees
Ieder jaar organiseert Nursing, in samenwerking met E-Nursing, de Nursing Challenge. De Challenge bestaat uit 4 e-learnings waar jij, als abonnee van Nursing, 8 accreditatiepunten mee kan verdienen. Dit zijn dus 2 punten per e-learning. De e-learnings over wondzorg, oncologie en infectiepreventie staan al online. De laatste toets over diabetes verschijnt in oktober.

Geen abonnee?
Ben je geen abonnee van Nursing, maar wil je wel meedoen? Maak dan gebruik van de speciale aanbieding: voor €10,- ontvang je vier edities van Nursing, krijg je een abonneenummer van Nursing en ben je verzekerd van deelname aan de Challenge.

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.