Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing zoekt studerende blogger

Nu blogger Renée is afgestudeerd, is Nursing op zoek naar een nieuwe student die graag schrijft. Iets voor jou?
student.jpg
Foto: Fotolia

Nursing is dol op studenten verpleegkunde. Ze lopen met een open blik mee op de stagevloer, hebben nog geen idee welke richting ze uit willen, en vragen zich af waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Tegelijkertijd is verpleegkunde studeren (stage lopen!) een kennismaking met je eigen tekortkomingen en 'uitdagingen'. Kortom, er is veel te vertellen over de tijd die je doorbrengt in de klas en op stage.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om eens per zes weken een blog te schrijven over wat je zoal meemaakt? We zoeken een mbo- of hbo-v student die in het eerste of tweede jaar zit. Mail naar margot.hamel@bsl.nl ovv 'Studentblog' en geef aan waarom jij onze nieuwe blogger bent.
Stuur ook een blogtekst mee van circa 400 woorden, waarin je je voorstelt (vergeet niet je leeftijd en school) en waarin je vertelt waarom je verpleegkunde wil studeren. Deadline is vrijdag 9 september.

Deze mensen gingen je voor:

Suzan Senczuk >>>
Quinten Manuel >>>
Renée Struijf >>>  

Margot Hamel

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.