Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing enquête: Hoe tevreden zijn verpleegkundigen in de wijk?

Ben jij wijkverpleegkundige of verpleegkundige in de wijk? Doe dan mee aan Nursings enquête!
f1allochtoonthuiswond.jpg

Het werken in de wijk is de laatste jaren sterk veranderd. Wijkverpleegkundigen mogen zelf indiceren, er is een personeelstekort, de zorgverzekeraars hebben meer invloed op de zorg, de cliënten zijn complexer geworden, en de Inspectie gaat met de verpleegkundigen mee op huisbezoek. Wat doet dit met jou? 

De redactie van Nursing vraagt zich dus af welk effect alle veranderingen hebben op verpleegkundigen in de wijk en wijkverpleegkundigen. Doe mee met onze enquête, zodat duidelijk wordt hoe jullie aankijken tegen de huidige stand van zaken. 

Het invullen van de enquête duurt minder dan 5 minuten.

Ga direct naar de enquête

Margot Hamel

Of registreer je om te kunnen reageren.