Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: heb of had jij een resistente bacterie?

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet onderzoek naar de maatschappelijke impact van antibioticaresistentie. Daarvoor zijn zij op zoek naar verpleegkundigen en verzorgenden die zelf een resistente bacterie zoals MRSA hebben opgelopen.
mrsa.jpg

Heb of had je zelf een resistente bacterie zoals MRSA? En wil je jouw verhaal over dragerschap delen? Dan wil het RIVM graag met jou in contact komen voor een interview. Zij willen graag weten hoe je jouw dragerschap hebt ervaren, of het dragerschap invloed had op je werk en hoe je ermee omging in het dagelijkse leven.

Meer informatie

Heb je interesse om deel te nemen aan dit project? Meld je dan aan bij Lotte van Heuvel (lotte.van.heuvel@rivm.nl). Ook voor meer informatie of met vragen kun je bij haar terecht. Je deelname wordt beloond met een VVV-cadeaubon.

Francine Aarts

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.