Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Infographic: de stand van de verpleegkunde

In juni vond het Groot Nationaal Verpleegkundigen Onderzoek plaats. Bekijk de resultaten in één oogopslag.
0_infographic_Maandag.jpg
Foto: Stouthandel Illustraties

Bijna tweeduizend Nederlandse verpleegkundigen gaven in juni hun mening over hun vak in het Groot Nationaal Verpleegkundigen Onderzoek. Dit onderzoek werd geïniteerd door detacheringsbureau Maandag, in samenwerking met Nursing. We vroegen de deelnemers onder andere naar hun motivatie om verpleegkundige te zijn en naar de belangrijkste problemen binnen het vak. In het zomernummer van Nursing lees je alle resultaten, maar deze infographic geeft alvast een visuele samenvatting.

Infographic door Stouthandel Illustraties. 

Francine Aarts

Of registreer je om te kunnen reageren.