Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Hoe weten jullie of het beroep van verzorgende bij je past? Ik denk er al een tijd aan, weet het niet zeker. Heeft iemand tips of dingen om over na te denken?

Redactie TvVonline.nl

9 reacties

 • no-profile-image

  lol

  ik ben wel benieuwd of de bedenker van de vraag wat aan de antwoorden heeft gehad en wat ze er mee gedaan heeft.

 • no-profile-image

  tes

  wat een onzin dat dit beroep onderbetaald is. ik heb in andere sectoren(techiek, waar veel vraag naar is) gewerkt op mbo3 niveau en dat betaalde zeker niet meer dan de zorg. daarbij waren de secundaire arbeidsvoorwaarden vaak ook veel minder dan ik nu in de zorg heb.

  Verder zou je (vakantie)werk kunnen doen in de thuiszorg of verlpeeg- verzorgingshuis om te zien of dat je bevalt.

  Veel succes!

 • no-profile-image

  Angela

  je kiest inderdaad het beroep NIET!!! je bent een verzorgende. het zit in je genene of niet, net zoals de rest zegt. want voor het geld moet je er niet aan beginnen, want het is nog steeds een onderbetaald beroep voor degene die op de werkvloer staan

 • no-profile-image

  pien

  Ga het eens uitproberen. Bij diverse zorgbureau's kun je in de zomer aan de slag als huishoudelijke dienst. Dit is wel in de thuiszorg, dan kom je bij mensen thuis en zie je hoe ze leven en wie ze helpt en wat die doen. In verzorg/verpleeghuizen kun je ook in de zomer vakantiewerk doen. Je zit dan in de omgeving waar de verzorgende werken en kun je van dichtbij ervaren of het wellicht iets is voor je.

  Succes!

 • no-profile-image

  Josee

  Een verzorgend beroep \"kies je niet\". Een zorgzaam iemand ben je gewoon. Je wil altijd voor anderen iets doen, klaar staan, je zelf op de tweede plaats, iets betekenen voor je medemens. Dit zit IN je. Daarna wil je / kun je dit pas uitvergroten door je berop er van te maken.

 • no-profile-image

  carla

  Jezelf weg kunnen cijferen..luisterend oor bieden,tijd ergens voor nemen.. en mijn beroep is prachtig , keur van clienten..allemaal anders.iedere dag lachen, (met) ....traantje wegpinken..orde van de dag.....en geen 9 tot 5 mentaliteit..

 • no-profile-image

  zorgelijk

  het moet je idd in het bloed zitten, of je moet erfelijk besmet zijn. Voor geld/vergoedingen/snoepreisjes/waardering van hogere hand/ en goede cao , hoef je het niet te doen. Kies dan aub een ander vak

 • no-profile-image

  petra

  Het beroep moet in je bloed zitten, de dankbaarheid van de mensen....daar doe je het voor, niet voor de beloningen!!

 • no-profile-image

  Freek Bakker

  Daar ben ik ook heel benieuwd naar!

Of registreer je om te kunnen reageren.