Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wie heeft er ervaring met werken in het buitenland (niv.3)? ik hoor graag jullie ervaringen en tips!

Redactie TvVonline.nl

Eén reactie

  • no-profile-image

    Lya

    Ik heb als Nurse Auxilliary of (Health care assistant) gewerkt, jaren, in Engeland. Er is goed werk te vinden in ziekenhuizen, zorg en verpleeghuizen. De lonen liggen iets lager wellicht. In de ziekenhuizen ben je echt hulp, meer niveau 2 in de zorg en verpleeghuizen heb je meer verantwoordelijkheid (hoeveel weet ik niet precies, want ik werkte in een ziekenhuis). Het is iets minder 4 jaar geleden dat ik weer terugkwam in Nederland, in de tussentijd zou er het een en ander veranderd kunnen zijn. Ik heb altijd heel veel plezier gehad op de afdeling en in de loop der jaren steeds meer verantwoordelijkheden gekregen. Voor banen binnen een ziekenhuis: kijk eens op http://www.jobs.nhs.uk/ en salarissen tot 20000 Pound sterlin/jaar. Er is vast iets te vinden.

    Ik weet dat er in Spanje bv. bejaardenhuizen zijn die Nederlands gerund worden. Deze ken ik verder niet, maar je kunt vast wel googlen. Succes

Of registreer je om te kunnen reageren.