Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Demente moeder in huis

Claire neemt haar demente moeder in huis en maakt er een documentaire van.
Demente moeder in huis

Na de dood van haar man verhuist de bejaarde moeder van filmmaker Claire Pijman naar Amsterdam, dichtbij haar dochters en kleinkinderen. Aanvankelijk woont ze bij Claire in huis, maar als er een benedenwoning in de straat vrijkomt, gaat ze daar wonen. Claire en haar zus proberen de zorg voor hun dementerende moeder te combineren met hun werk en gezin. Zo hoort het ook, is Claire's stellige overtuiging. Maar naarmate de toestand van haar moeder verslechtert, wordt het steeds zwaarder.

Klik hier om de docu te bekijken.

redactie tvv

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • sonja van drempt

    Een mooie film en ontzettend veel respect voor de familie ,

Of registreer je om te kunnen reageren.