Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gratis download: domotica in de nachtzorg

Zorgdomotica kunnen de werkdruk van verzorgenden en verpleegkundigen in de nacht verminderen en privacy en veiligheid van bewoners te vergroten.
001_633_rb-image-2659582.jpeg

Dat blijkt uit onderzoek door Vilans naar domotica in de nachtzorg. De resultaten zijn in een whitepaper online gezet. Hierin staan interviews met zorgorganisaties over de effecten van de domotica in de nachtzorg. Er worden ook aanbevelingen gedaan, zoals de technieken opnemen in het zorgleefplan van de cliënt. ‘Uit ons onderzoek blijkt dat de nieuwe generatie domotica de potentie heeft werkdruk van nachtzorgmedewerkers te verminderen en privacy en veiligheid van bewoners te vergroten. In de whitepaper geven we ook een aantal tips voor een succesvolle implementatie van nieuwe zorgdomotica’, aldus Vilans.

Klik hier om de whitepaper te downloaden

Gratis download: handige app voor de nachtdienst lees meer>>

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.