Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gezocht: kerstherinneringen uit de zorg

Tijdschrift voor Verzorgenden is op zoek naar verzorgenden die een mooie anekdote hebben over kerst of Oud en Nieuw, uit het verpleeghuis of de thuiszorg.
iStock_000053505744_Large (1).jpg
Foto: iStock

Het is ongelofelijk, maar de decembermaand komt al een beetje in zicht. Voor het laatste nummer van het jaar wil Tijdschrift voor Verzorgenden graag stilstaan bij de mooiste herinneringen van verzorgenden aan kerst of Oud en Nieuw. Heb jij iets moois, ontroerends of juist grappigs beleefd met een cliënt? Mail dit dan (kan ook anoniem) naar redactie.tvv@bsl.nl, en wie weet verschijnt jouw belevenis binnenkort in Tijdschrift voor Verzorgenden!

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

0 reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.