Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Tijdschrift voor Verzorgenden zoekt columnist

Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) is op zoek naar verzorgenden ig die graag over hun belevenissen willen schrijven.
001_rb-image-1687932.jpeg

Tijdschrift voor Verzorgenden (TvV) is hét vakblad voor verzorgenden ig die zowel in de intramurale als extramurale ouderenzorg werken. Het blad verschijnt tien keer per jaar, en staat vol handige artikelen en interessante achtergrondverhalen die verzorgenden kan helpen bij hun werk. 

Columnist TvV

TvV is op zoek naar een vaste columnist met een vlotte pen, die kan vertellen over gebeurtenissen op de werkvloer, en wat dat met hem/haar doet. Het is belangrijk dat je er op een toegankelijke, beeldende manier over kunt schrijven. Ben jij verzorgende ig en werkzaam in een verzorgingshuis/verpleeghuis of de thuiszorg, en zou je graag de nieuwe columnist willen worden? Stuur dan een mail naar redactie.tvv@bsl.nl ovv: 'Columnist'.  

Rhijja Jansen

Of registreer je om te kunnen reageren.