Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Blog Conny: 'Verdrietige ervaringen maken ons team hechter'

Mijn collega's en ik maken samen veel dingen mee. Het is dan fijn om elkaar te steunen.
Blog Conny: 'Verdrietige ervaringen maken ons team hechter'

Binnenkort hebben wij een teamuitje. De keuze is gevallen op een avondje wokken bij een heerlijke chinees. Lekker eten en een ongedwongen samenzijn met mijn collega's. Heel prettig om tijd voor elkaar te hebben buiten de werktijden en te praten over niet werkgerelateerde dingen. De collega's die in een vaste avond- of nachtdienst zitten, zie je alleen bij de overdracht. En aangezien er meestal veel situaties zijn welke overgedragen moeten worden, is er geen tijd voor persoonlijke aangelegenheden. Op zo'n uitje krijgen we een kans om het eens over andere dingen te kletsen.

Ik ben heel trots op ons team! We doen ons werk met en voor elkaar. Het leuke is dat we allemaal verschillende eigenschappen hebben en dat is wat ons sterk maakt. Respect voor elkaar is een van de drijfveren, elkaar waarderen om wat we zijn. Elk teamlid heeft wel haar eigen specialiteit, en dat is erg fijn. Zo hebben wij allemaal onze eigen verantwoordelijkheden en komt niet alles op een paar personen neer. Of het nu over ergonomische problemen gaat of over incontinentiemateriaal, er is altijd wel een persoon die iets in haar pakket heeft.

We maken met elkaar veel dingen mee. Verdrietige ervaringen soms, en dan is het heel fijn om elkaar te steunen. Dat maakt ons erg hecht; we weten wat we aan elkaar hebben. We hebben best wel eens meningverschillen, maar we komen er altijd wel weer uit. Ja, ik verheug me erg op ons uitje. Gezellig een avond helemaal voor onszelf!

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.