Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Alzheimerpatiënt praat weer dankzij hond

Charles Sasser heeft vergevorderde Alzheimer, waardoor hij niet meer kon praten. Totdat hij hond Roscoe van zijn dochter ziet.

Redactie TvV

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • Jessica van der Elzen

    Mijn hond is een zorgdier en wij gingen ook wekelijks op bezoek bij mensen met dementie. In de tijd dat ik daar was met mijn hondje deden sommige mensen ook dingen die ze normaal niet deden. Zo was er een man die zijn medicatie niet in wilde nemen maar deze met behulp van mijn hond wel in wilde nemen.
    Ook was er een man die niet te nauwelijks praatte maar wel als mijn hond er was, hij vertelde over vroeger en deed spelletjes met mijn hond.
    Dus her inzetten van honden is erg positief en werkt echt

Of registreer je om te kunnen reageren.