Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ode aan thuiszorg in nieuwe webserie

In de nieuwe VPRO Dorst webserie De Thuiszorgman toont Miguel Narings het belang van thuiszorg door de kijker mee te nemen naar zijn cliënten.

Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van anderen? Wat gebeurt er met je als je leven kleiner is geworden en je niet meer alles kan doen wat je graag wil? Waar word je gelukkig van? De eerste aflevering is vanaf nu te zien op npo3lab.nl en op YouTube.

Bekijk ook: een journalist van EenVandaag gaat undercover in de thuiszorg. Het blijkt dat uitzendkrachten niet gescreend worden en medische handelingen moeten doen waar ze niet voor gediplomeerd zijn. Bekijk video >>

In drie afleveringen neemt De Thuiszorgman de kijker mee naar de 91-jarige Fietje, ook wel bekend als de koningin van de Jordaan-; Rogier (40 jaar), ex-scherpschutter in het leger die door een hersenbloeding half verlamd raakte en Annelies (48 jaar), waar je weinig opvallends aan ziet, maar aan een ongeneeslijke spierziekte lijdt.

Bekijk hieronder de eerste aflevering van 'De Thuiszorgman'

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.