Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Meepraten over toekomst ouderenzorg op Deeljezorg.nl

Op het sociale netwerk deeljezorg.nl wordt de komende tijd extra aandacht besteed aan een groeiend probleem: de zorg voor ouderen. Hoe willen we dat onze (groot)ouders verzorgd worden? En hoe wil je de zorg graag regelen als je zelf ouder wordt?

Op Deeljezorg.nl is de discussie over de toekomst van de ouderenzorg begonnen. Belangrijk is dat argumenten van ouderen en mantelzorgers gehoord worden. Want als de discussie alleen door professionals gevoerd wordt, is de kans groot dat de wensen van de (toekomstige) klanten uiteindelijk onvoldoende worden gehoord. Op deeljezorg.nl is het daarom mogelijk om alle wensen, knelpunten, oplossingen, ervaringen en ideeën over de toekomst van de ouderenzorg met elkaar te delen.

 

Meedenken

Samen met belangenbehartigers, waaronder de Zorgbelangorganisaties, probeert deze website een start te maken met een betere toekomst voor de ouderenzorg. Zowel ouderen zelf als hun kinderen en de mensen die werken in de thuiszorg, verpleeghuizen en verzorgingshuizen en welzijnsinstellingen kunnen meedenken.

 

Verschillende groepen

Zij kunnen zich aansluiten bij een van de vele groepen die met zorg rond ouderen te maken hebben, zoals Mantelzorg, Slimme Zorg, Toekomstdebat over de zorg, Pgb-platform, Alzheimer en Ikzouwillendat.

 

Bron: Deeljezorg

Auteur: Redactie TVVonline

TvVOnline redactie

Eén reactie

  • no-profile-image

    Krullie

    Ik vind de toekomst van het ouderenzorg erg belangrijk en dan ook op het gebied van activiteitenbegeleiding, dit is er namelijk veel te weinig en ik vind dat dat er voor de ouderen moet blijven zodat ze niet zomaar ergens neer worden gezet en zichzelf moeten gaan vermaken voor het raam.

Of registreer je om te kunnen reageren.