Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

ANBO: 'Wilders gebruikt ouderen als excuus'

De directrice van ouderenbond ANBO heeft zich fel uitgelaten over Geert Wilders.

Directrice Liane den Haan zei op Radio 1 dat Wilders ouderen als excuus gebruikt om de coalitie op te blazen. De partijleider van de PVV is naar eigen zeggen uit het Catsoverleg gestapt omdat de AOW'ers te hard werden getroffen. Hypocriet, vindt Den Haan.

 

Slechte dienst bewezen

'Er zijn heel veel bezuinigingen ten nadele van ouderen waar hij wel aan heeft meegewerkt, van mij had hij de stekker er eerder uit mogen trekken.' De timing van Wilders is nu ongunstig: 'Niemand zit te wachten op een politieke crisis.' In Buitenhof gaf VVD-fractieleider Stef Blok al aan dat Wilders de ouderen een slechte dienst heeft bewezen.

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  Piet

  Het is Wilders weer, wat zegt PVDA. CDA en VVD.  Wilders is de enige die GEEN korting wil op AOW.  Het onderstaande is zeker om WEINIG reacties te krijgen???? Het kan VEEEL eenvodiger met dezelfde beveileging

 • no-profile-image

  Familie

  Lilian de Haan is een van de adviseurs van de vrienden van de stichting van de Gay Krant. Eigenlijk is ze dus adviseur van Henk Krol. Ja die van de 50 plus partij. Door zich negatief over Geert Wilder uit te laten helpt ze Henk Krol via de achterdeur naar de voordeur van de Tweede Kamer. Alleen hebben de meeste mensen die ANBO directeur niet zo door.

Of registreer je om te kunnen reageren.