Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Stel live je vragen over de cao VVT

CNV Publieke zaak geeft donderdagavond 14 juni antwoord op prangende vragen over de cao VVT.

In een filmpje op de website van CNV Publieke Zaak is een filmpje te zien van cao VVT onderhandelaar Aaldert Mellema antwoord geeft op vragen over de cao VVT. Onlangs hebben vakbonden -met uitzondering van de Abvakabo FNV- en werkgeversorganisaties een akkoord gesloten. Als de achterban hiermee instemt, wordt dit de nieuwe cao VVT. Dit wordt eind juni bekend.

 

Vragen stellen

CNV Publieke Zaak merkt naar eigen zeggen dat er veel vragen over de cao VVT zijn. Zij geven verzorgenden en andere werknemers die onder de cao VVT vallen de kans om live hun vragen te stellen via een live stream op de website van de vakbond. Meekijken met het beantwoorden van de vragen kan vanaf 19.30 uur. De vragen kunnen live gesteld worden, of van tevoren (eventueel anoniem) ingezonden worden.

 

Klik hier voor meer info

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Wim van Dijk

    Over de CAO VVT heb ik ook vragen, hopelijk kunnen ze die beantwoorden.

Of registreer je om te kunnen reageren.