Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Definitieve tekst cao VVT nu beschikbaar

De definitieve tekst van de nieuwe cao VVT is nu online beschikbaar.

Het akkoord is afgesloten door de bonden CNV Publieke Zaak, NU'91 en FBZ. Abvakabo FNV heeft zich niet bij het akkoord aangesloten. Onder de Cao VVT vallen 400.000 werknemers. De cao loopt van 1 maart 2012 tot en met 31 augustus 2013.

Debat
Vanavond (dinsdag 24 juli) gaan Abvakabo FNV en Nu'91 in debat over de nieuwe cao VVT. Onderhandelaar Rolf de Wilde van Nu'91 heeft de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de vorige cao VVT op een rij gezet.


Bekijk hier de definitieve cao VVT

 

Bron: CNV Publieke Zaak

 

Lees ook:

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  Nurse

  @verzorgdende IG Je bent zelf verantwoordelijk om op de hoogte te zijn van de nieuwe cao. Je kan om het cao boek vragen bij je werkgever. of online bekijken bij diverse vakbonden. Verder raad ik je aan om de bond inte schakelen en lid te worden van een vakbond zodat zij kunnen kijken of ze iets voor je kunnen doen.

 • no-profile-image

  Verzorgende Ig

  Fijn dat er een nieuwe CAO is. Mijn werkgever houdt zich niet aan de CAO, heb dit aangeven bij mijn leidinggevende, maar doet er niets mee. Wat kan ik doen?

  Mijn Werkgever betaald niet alle werkuren en km\'s volgens de Cao. `overuren worden in een buffer geplaatst, wat ik niet kan terug vinden op de salarisstrook. Ort van deze overuren worden niet uitbetaald. Ik en mijn collega\'s worden niet op de hoogte gehouden van de nieuwe afspraken in de CAO.

Of registreer je om te kunnen reageren.