Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuw: verpleeghuiscongres voor verzorgenden en verpleegkundigen

Voor de allereerste keer wordt een congres puur gericht op verpleeghuiszorg georganiseerd.
Nieuw: verpleeghuiscongres voor verzorgenden en verpleegkundigen

Voor verzorgenden en verpleegkundigen wordt het steeds ingewikkelder om goede cliëntenzorg te bieden. Veranderingen in het beleid en diverse bezuinigingen betekenen een hogere werkdruk en nieuwe, ingewikkelde taken. Op het Verpleeghuiscongres leren verzorgenden en verpleegkundigen hoe ze mensen de beste zorg kunnen geven en tegelijk hun werkdruk verlichten. De nadruk ligt hierbij op hoe je ondanks de hoge werkdruk tussendoor op adem kunt komen. Het congres wordt op 18 oktober gehouden.

 

Klik hier voor meer info

Redactie TvV

Of registreer je om te kunnen reageren.