Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ouderen gewaarschuwd voor nieuwe babbeltruc

Het Nationaal Ouderenfonds heeft ouderen gewaarschuwd voor een niet bestaande ouderenorganisatie die middels een babbeltruc geld aftroggelt.
Ouderen gewaarschuwd voor nieuwe babbeltruc

Dit meldt De Telegraaf. Het gaat hierbij om de zogenaamde ’Senioren Bond Nederland’ die langs de deuren gaat om leden te werven.  Er wordt gevreesd dat de oplichters tientallen slachtoffers in Nieuwegein hebben gemaakt.

Korting op thuiszorg

De neppe senioren bond geeft zogenaamde korting op thuiszorg en boodschappen. Daarnaast zou de bond vrijwilligers ondersteunen bij goed werk voor ouderen. Er worden inschrijfformulieren gepresenteerd en gezegd dat nieuwe leden eens per drie, zes of twaalf maanden geld moeten afdragen. ‘Doe dit niet!’ aldus directeur Jan Romme van het Nationaal Ouderenfonds in De Telegraaf.

Redactie TVV

Of registreer je om te kunnen reageren.