Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verzorgende thuiszorg opgesloten door vrouw cliënt

Dinsdagochtend is in Rottterdam een verzorgende van de thuiszorg bedreigd en gegijzeld door de vrouw van een cliënt die zij verzorgde.
Verzorgende thuiszorg opgesloten door vrouw cliënt
Foto: Stock.XCHNG

Dit meldt het Algemeen Dagblad. De vrouw was het niet eens met de zorg die de verzorgende aan haar man gaf. De verzorgende moest medicatie aan de cliënt geven, toen zijn vrouw kwaad werd, en de verzorgende op haar arm sloeg. Hierdoor viel de medicatie op de grond.

Politie

De verzorgende probeerde de woning te verlaten, maar werd tegengehouden door de vrouw, die de deur op slot draaide en vervolgens de verzorgende bedreigde. De verzorgende belde de politie, waarop agenten haar bevrijdden.

Redactie TvV

Of registreer je om te kunnen reageren.