Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Malaika genomineerd voor prijs

Een aantal hoofdrolspelers uit Malaika, de televisieserie over de zorg, is genomineerd voor de Televizier Soap verkiezing 2013.
Malaika genomineerd voor prijs

Dat is een mooi compliment voor de acteurs die met enthousiasme de zorgprofessionals in de serie gestalte hebben gegeven, vindt ActiZ. Ansje de Graaf is genomineerd in de categorie 'Grootste tranentrekker', Hidde Driessen in de categorie 'Charmantste schurk', Mike Cameron in in de sectie 'Lekkerste vent' en Corien Brouwers als 'Leukste bitch'.

Soap gestopt

Onlangs werd bekend dat de zorgsoap na één seizoen stopt wegens te weinig financiële middelen. Fans reageerden massaal teleurgesteld. De soap was bedoeld om jongeren te interesseren en motiveren voor een baan in de zorg.

Redactie TvV

Eén reactie

  • R Daniels

    Wat vind ik dat jammer zeg, dat deze leuke serie stopt na 1 seizoen.Ik vond het echt de moeite om ernaar te kijken.
    Jammer....

Of registreer je om te kunnen reageren.