Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verdachte 'thuiszorgmoord' was toch cliënt

De 60-jarige vrouw die ervan verdacht wordt vrijdag in Weert een medewerker van de thuiszorg te hebben doodgestoken, was toch een cliënt bij wie het slachtoffer (55) op dat moment aan het werk was.
Verdachte 'thuiszorgmoord' was toch cliënt
Foto: ANP Photo

Dat meldt het Limburgs Dagblad. Vanmiddag heeft de vrouw een bekennende verklaring afgelegd. Het OM bevestigt eveneens dat het slachtoffer aan het werk was in de woning van de verdachte toen ze werd aangevallen. Eerder was nog veel onduidelijkheid over de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte.

Lees hier de blog van broeder Jos: 'Ik word agressief van agressie in de zorg'

De rechter commissaris heeft besloten het voorarrest van de vrouw te verlengen met veertien dagen. De verdachte vrouw wordt onderzocht door een gedragsdeskundige. Het OM wil haar vervolgen voor moord. Mocht dat niet bewezen worden geacht dan wil het OM haar doodslag ten laste leggen.

Redactie TvV

Of registreer je om te kunnen reageren.