Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Staatssecretaris Van Rijn doet belofte voor Change Day

Staatssecretaris Martin van Rijn heeft vandaag, op de eerste Nederlandse Change Day, een belofte gedaan: ‘Ik zorg dat de zorg weer dichter bij de mensen komt’.

Met Change Day Nederland inspireren werknemers in de zorg elkaar met persoonlijke beloftes om de zorg nog beter te maken. Change Day is een initiatief uit Engeland, dat internationaal is overgenomen door Australië, Canada, Zweden en Ierland. In Nederland heeft Zorginstituut Nederland het initiatief voor Change Day genomen. Change Day maakt de kracht van de zorg zichtbaar, de betrokkenheid van de mensen die werken in de zorg.

Change Day: 'Belofte geeft je warm gevoel'

Nursing sprak met Corine Jansen, Chief Listening Officer. Zij is één van de ambassadeurs van Change Day Nederland. Lees meer >>>

'Ik zorg dat ik fiets'

Een opvallende en ludieke belofte is die van wijkverpleegkundige Caroline Smeets van organisatie Careyn. Zij deed de belofte 'Ik zorg dat ik fiets'. Een collega hoorde van haar wens en doneerde haar een fiets die ze zelf over had. Van haar leidinggevende kreeg ze ook nog fietstassen en een bak.

Hoe ga jij jezelf verbeteren?

Laat het weten via Nursing Connect!

Redactie TVV

Of registreer je om te kunnen reageren.