Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: hoe was jouw laatste moment met de cliënt

Voor een mooi artikel is Tijdschrift voor Verzorgenden op zoek naar verzorgenden die hun mooie, ontroerende, of juist grappige anekdotes wil delen rondom het sterfbed van je cliënt.
ANP-1000_1018217.jpg
Wat is jouw mooiste laatste moment met een cliënt? - Foto: ANP

Onlangs schreef verzorgende John Thobokholt over hoe hij samen met zijn terminale cliënt een sigaretje rookte, terwijl ze naar The Rolling Stones luisterden. Tijdschrift voor Verzorgenden is op zoek naar verzorgenden die ook een bijzonder, ontroerend, of juist grappig moment hebben meegemaakt met de cliënt. Wat is het mooiste dat je van een cliënt op zijn sterfbed hoorde? Of heeft de stervende cliënt je op een andere manier heel erg geraakt? Mail je ervaring (eventueel anoniem) naar redactie.tvv@bsl.nl

Rhijja Jansen

Of registreer je om te kunnen reageren.