Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Ouderenfonds opent meldpunt Trots op Ouderenzorg

Het Nationaal Ouderenfonds opent samen met Hugo Borst en Carin Gaemers het meldpunt Trots op Ouderenzorg. Hier worden positieve verhalen over de ouderenzorg verzameld.
ouderenzorgdametjes.jpg
Foto: ANP

Met alle verhalen wil het Nationaal Ouderenfonds naar politiek Den Haag. 'We horen veelal negatieve verhalen in de media over de ouderenzorg,' verklaart het Ouderenfonds in een persbericht. 'Van plascontracten tot pyjamadagen; we zien het allemaal voorbij komen. Uiteraard betekent dat niet dat het óveral kommer en kwel is. Wij gaan daarom juist op zoek naar de positieve verhalen over de ouderenzorg.'

Ook zorgprofessionals kunnen meedoen

Het Ouderenfonds roept dan ook alle zorgprofessionals, maar ook mantelzorgers, ouderen en familieleden op om mee te doen. Zij kunnen hun positieve verhalen over de ouderenzorg melden via een speciaal formulier. 

Ga direct naar het Meldpunt Trots op Ouderenzorg

Tweede Kamerverkiezingen

De verhalen worden gebundeld in een witboek en na de Tweede Kamerverkiezingen aangeboden aan politiek Den Haag, ter inspiratie en als leidraad voor de ouderenzorg in Nederland.

Laat je inspireren op het TvV Congres Kleinschalige Zorg! De nieuwste trends worden er besproken, maar ook gezonde versus beschadigde hersenen, en de bekende spreker en deskundige Gerke de Boer houd je een positieve spiegel voor. Klik hier >>>

Nienke Berends

Of registreer je om te kunnen reageren.