Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aankondiging: Expertmeeting over de Ouderenzorg

Op 3 november wordt in Windesheim Zwolle een Expertmeeting georganiseerd door de Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland.
Aankondiging: Expertmeeting over de Ouderenzorg

Het thema van deze Expertmeeting is: ‘Is er een toegevoegde waarde van de verplegingswetenschapper voor de ouderenzorg?’

Experts die zullen mee discussiëren zijn onder andere: dr. Robbert Gobbens (associate lector multimorbiditeit bij Hogeschool InHolland), dr. Evelyn Finnema (lector Wonen, Welzijn en Zorg op hoge leeftijd, aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden) en dr. Carolien Smits (lector Innoveren in de Ouderenzorg bij Hogeschool Windesheim Zwolle).

Verplegingswetenschappers beïnvloeden

Deze Expertmeeting is de vierde Expertmeeting van de Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland. Met deze Expertmeetings willen Verplegingswetenschappers de ontwikkelingen en diverse onderwerpen binnen de gezondheidszorg die verplegingswetenschappers raken, beïnvloeden. Via een open gespreksvorm worden de eigen expertise en ervaringen, specifiek op een vooraf bepaald thema, gedeeld met vakinhoudelijke leiders. De Expertmeeting is op dinsdag 3 november van 18:00 tot 22.00 uur in Windesheim Zwolle, hoofdgebouw, ruimte C1.65. Je kunt je aanmelden voor deze meeting via alumni.vw.nederland@gmail.com met in de onderwerpsregel ‘aanmelding expertmeeting 4’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.