Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aanmelding Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2012 gestart

Zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliëntenraden in de gehandicaptenzorg kunnen vanaf nu hun succesvolle kwaliteitsverbeteringen aanmelden voor de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2012.

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is een initiatief van ActiZ, VGN, LOC Zeggenschap in Zorg en Platform VG. Met deze jaarlijkse prijs wordt afwisselend de kwaliteitsverbetering in de sector verpleging, verzorging en zorg thuis (VVT) en de gehandicaptenzorg gestimuleerd en beloond.

Gehandicaptenzorg
De prijs, die dit jaar wordt uitgereikt door VGN en Platform VG, heeft tot doel om kwaliteitsverbeteringen in de gehandicaptenzorg te stimuleren. Tot 31 juli 2012 kunnen voorbeelden van een kwaliteitsverbetering worden ingestuurd. De winnaar van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs ontvangt een kunstobject en een eervolle vermelding tijdens een feestelijke bijeenkomst die wordt aangeboden bij de winnende organisatie.

 

Bron: V&VN

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.